HomeDisclaimer

Wettelijke informatie

Juridische benaming : Ideal Standard Produktions-GmbH

BTW-nummer : BE 426 994 196
Wanneer u deze website bezoekt en eventueel informatie gebruikt, betekent dit dat u akkoord gaat met de voorwaarden die in deze disclaimer beschreven staan.

1. Prestatieverklaringen

De Europese Wetgeving vereist "Prestatieverklaringen" (DoP - Declaration of Performance) voor sommige sanitaire producten.
Klik hier om de certificaten te downloaden.

2. Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet correct functioneren van deze website. Hoewel we alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn we niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. Ideal Standard kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen op deze website zouden voorkomen. Evenmin kan Ideal Standard verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die met deze website zijn gelinked.

3. Databescherming

Ideal Standard respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Ideal Standard gegevens verzameld en hoe die gegevens gebruikt worden.

4. Persoonsgegevens

Met het invullen en versturen van een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Ideal Standard toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden.

5. Geschillen

Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website is het Belgisch recht van toepassing.

6. Wijzigingen

Wij behouden het recht deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.

7. Copyright

De op deze website getoonde informatie, waaronder teksten, foto's, grafisch materiaal, merken, logo's en (handels)namen, zijn eigendom van of in licentie bij de opdrachtgever van de site, en worden beschermd door auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze informatie blijft eigendom van de opdrachtgever of derden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website op enigerlei wijze te verveelvoudigen, bijvoorbeeld door de inhoud door te sturen of te distribueren dan wel (tegen vergoeding) beschikbaar te stellen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ideal Standard.