HomeWie zijn wijVoordelen

Voordelen

Zoekfunctie op voordeel

Of het nu gaat over waterbesparing, energiebesparing of tips voor gemakkelijke installatie.... De website van Ideal Standard laat u toe de geschikte informatie te vinden volgens uw selectiecriterium.

1. Gemakkelijke plaatsing van kranen

Omdat tijdverlies en gemakkelijke plaatsing van kranen belangrijk zijn voor onze klanten, heeft Ideal Standard zijn kranen voorzien van Easy Fix en Top Fix.
Deze 2 innovaties verzekeren een gemakkelijke én snelle plaatsing van kranen, zonder risico op lekken en kalkaanslag. 
Een kraan installeren wordt zo kinderspel !

2. Gemak in onderhoud

Het juiste onderhoud van een product is belangrijk voor de levensduur ervan.
Ideal Standard, steeds bekommerd om de verwachtingen van zijn gebruikers, 
stelt talrijke oplossingen voor om het dagelijkse onderhoud van de producten te verbeteren en zo de levensduur ervan te verlengen.
De oplossingen voor het gemak van onderhoud zijn toegepast op ons gehele gamma producten (Ideal Plus voor porselein, verborgen bevestigingen bij sommige closets, antikalkbehandelingen op glazen douchepanelen).

3. Bespaar water met innovaties van Ideal Standard

Kostbare waterbronnen
Een ‘groene mentaliteit’ leidt tot waterbesparing. En water besparen betekent niet alleen dat de bronnen beschermd worden, het betekent ook geldbesparing. Sinds de uitvinding van de cartouche met keramische schijven heeft Ideal Standard andere functies ontwikkeld om het hoogste niveau van milieuverantwoordelijkheid te behalen.
In het bijzonder:
Intelligente thermostaten die onmiddellijk water met de gewenste temperatuur aanleveren.
Toiletten met een reservoir met twee spoelmogelijkheden (3/6 l.) : minder verspilling.
De ‘Click Technology’ op de cartouche van onze mengkranen, 50 % waterbesparing met optimale volume- en temperatuurinstelling.

4. Zorgsector

Ideal Standard denkt aan personen met een beperkte mobiliteit en ontwerpt sanitaire producten die het leven gemakkelijker maken, zowel voor privé-gebruik als voor de zorgsector.
Wanneer het over gezondheid gaat, spelen soberheid en hygiëne een grote rol. Mindervalide personen hebben producten nodig die hen het leven vergemakkelijken. Aangepast sanitair betekent een enorme vooruitgang in het dagelijkse leven.
Contour 21 is dé porseleincollectie van Ideal Standard met speciale aandacht voor deze doelgroep.
Op gebied van kraanwerk is Ceraplus de meest toegewezen collectie.
Uiteraard bieden tal van andere producten uit onze uitgebreide catalogus ook een oplossing, bijvoorbeeld onze vlakke douchebakken Ultraflat.

5. Awards

De IF Product Design Awards
De IF Product Design Award is een van de meest prestigieuze prijzen en een internationale referentie van design. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Industrie Forum Design in Hannover, Duitsland. Producten uit de hele wereld strijden in 14 verschillende categorieën, waaronder meubilair, woning en vrijetijdsbesteding. Het kwaliteitskenmerk IF is een internationale onderscheiding die de nieuwste trends representeert.

Red Dot Awards
De Red Dot Award behoort tot de grootste wedstrijd van design. De naam van de award: Red dot verwijst naar exceptionele ontwerpen. De Red Dot is meer dan een beloning, het wordt erkend en geaccepteerd in de designwereld.

Design Plus Awards
De Design Plus Award wordt georganiseerd door de Raad van Design (Rat Für Formgebung) en de Associatie van de Kamer van Industrie en Commercie Duitsland (DIHK). De prijs beloont niet alleen het design van een product, maar ook zijn bruikbaarheid en milieubewustheid.