HomeWie zijn wijPersConnect Air

CONNECT AIR: ALS LICHTHEID RUIMTE ONTWERPT

Ideal Standard, toonaangevende leverancier van innovatieve designoplossingen voor de badkamer, presenteert Connect Air: de nieuwe badkamercollectie met een tijdloze en klassiek-moderne stijl. Tegelijkertijd innoverend en praktisch, geeft deze collectie ook een gevoel van frisheid en elegantie aan elke badkamer. Ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende stijlen, biedt Connect Air een uitzonderlijke verfijning. De zorg die werd besteed aan elk detail garandeert een optimale functionaliteit en comfort.

Op basis van de reeds bestaande Connect-familie uit 2008 gaat Ideal Standard door op het succes en zijn er dunne randen en innovaties toegevoegd aan de collectie. Connect Air integreert de allernieuwste en gepatenteerde spoeltechnologie AquaBlade® die de beste resultaten op het vlak van wc-spoeling garandeert, zelfs met een beperkt watervolume van 4,5 liter. Wat hygiëne betreft, scoort de AquaBlade®-technologie beter dan alle andere wc’s op de markt. Waar bij traditionele wc’s de achterzijde en het oppervlak boven de spoelrand niet gereinigd wordt, tekent de AquaBlade®-technologie voor een integrale spoeling. Het ontbreken van een spoelrand geeft bovendien een unieke en stijlvolle look. Tot slot spoelen de wc’s ook heel stil.

Aquablade® werd onlangs opnieuw bekroond met een belangrijke Britse award: Housebuilder Product Award in de categorie Keukens en Badkamers. Voorgangers waren de prestigieuze red dot design award 2015, IF Design Award 2015, AIT en de German Design Award 2016 – stuk voor stuk internationale gerenommeerde prijzen.

Het elegante en verleidelijke design van Connect Air loopt door in de originele opbouwkommen (40 en 60 cm), de wastafels (50-55-60-65 cm) en het handenwassertje van 40 cm. Vanities zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 50-60-80-100 cm en de dubbele wastafel van 130 cm. Deze verschillende opties zijn gecreëerd voor een eindeloze vrijheid, ook qua installatie. Elk stuk etaleert dezelfde elegantie met een modern en uniek cachet.

Connect Air biedt ook een volledig bijpassende meubellijn. Alle elementen worden aan de muur bevestigd om een sfeer van lichtheid te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in 6 tweekleurige combinaties: van subtiel mat met glanzend wit, chocoladebruin, lichtgrijs naar de meer natuurlijke Scandinavische look met grijze eik of lichte pijnboom.

In het verlengde heeft Connect Air ook baden. De fijne boorden bieden een maximaal comfort en passen perfect in het geheel. Het vrijstaande bad is een echt meesterwerk en de duoversies zijn ideaal voor een romantische break. De inbouwbaden bestaan in rechthoekige, ovale en zeshoekige vorm. Het bad met douchezone en omkeerbaar douchepaneel is dan weer heel praktisch voor kleinere badkamers.

Connect Air zal vanaf januari 2017 beschikbaar zijn in België.