HomeWie zijn wijPersTesi

Tesi, een speelse klassieker in opkomst

Nieuwe collectie van Ideal Standard rijmt functionele vormgeving met design

De nieuwe badkamerreeks Tesi laat zich niet onder één noemer vangen: rank, verfijnd, flexibel... studio Levien tekende voor Ideal Standard een collectie meubels en keramiek uit in een perfecte mix van functionaliteit en vormgeving. Een innovatieve designoplossing ook die de laatste technologieën integreert voor nog meer comfort, zelfs in de kleinste badkamer.

Met haar veelzijdig design opent Tesi heel wat perspectieven en is de collectie perfect inzetbaar in een familiebadkamer, een dressing of andere ruimte met geïntegreerde badkamer. Daarbij combineert de collectie perfect vormgeving en functie, met oog voor technologische innovatie.

Zo zijn de Tesi-WC’s uitgerust met de AquaBlade®-spoeltechnologie: stijlvol, geruisloos, zonder spatten en op-en-top hygiënisch. Deze revolutionaire technologie spoelt de wc door vanaf de bovenzijde van de pot doordat er geen overhangende rand is – meestal moeilijk te reinigen – blijft de volledige binnenkant van de WC perfect schoon.

De onzichtbare bevestigingen van de hangwc zorgen voor een cleane en luxueuze look. En zelfs de zitting, een detail dat men makkelijk over het hoofd ziet, is ontworpen met maximaal gebruiksgemak in gedachten. De soft closing is voorzien van een ‘quick release’-mechanisme om zitting en deksel gemakkelijk los te klikken. Dus geen gedoe meer om de wc te reinigen.

De Tesi meubels bieden dan weer slimme opbergoplossingen en hebben een mooie match met de ranke vormen van Tesi. De softclosing deuren en -lades vervolledigen het comfort.

Beschikbaar in 4 kleuren – witte of lichtgrijze hoogglanslak, licht hout of mat avio

Enkele richtprijzen exclusief BTW:

  • PACK wand-WC Aquablade + slow closing zitting en deksel : € 365
  • PACK staande WC Aquablade + slow closing zitting en deksel : € 430
  • Vanity 100 cm : € 450
  • Vanity 60 cm : € 200
  • Wastafel 60 cm : € 150
  • Wastafel 45 cm : € 120

Robin Levien, internationaal ontwerper bij Ideal Standard: “Tesi is de ideale combinatie van functionaliteit, betaalbaarheid en esthetiek en biedt de consument de tijdloze én onderhoudsvriendelijke badkamer die hij zoekt. Elk element van deze collectie is combineerbaar met andere reeksen om een persoonlijk eindresultaat te creëren met een knipoog naar een klassieker.”