HomeWie zijn wijPersTONIC II, INDEMODABLE ET TECHNOLOGIQUE

TONIC II, TIJDLOOS & TECHNOLOGISCH

EERSTE BADKAMERCOLLECTIE VAN IDEAL STANDARD UITGERUST MET AQUABLADE®-TECHNOLOGIE

Zuivere lijnen. En revolutionaire technologie. De designcollectie Tonic II van Ideal Standard kreeg niet voor niets de IF Design Award 2015 toegekend. De nieuwe lijn is meteen ook de eerste badkamerreeks uitgerust met de AquaBlade®- spoeltechnologie, een mijlpaal in de geschiedenis van de wc.

Tonic II is de nieuwe, complete badkamerlijn van Ideal Standard met eigentijds keramisch sanitair, kranen, badkamermeubels en baden. De collectie, ontworpen door het Duitse designbureau ARTEFAKT, springt meteen in het oog door haar verfijnde geometrische design en zuivere lijnen. Zelfs in de kleinste badkamer komt de nieuwe collectie knap tot haar recht.

Elk onderdeel van Tonic II is ingenieus ontworpen en uitgerust met de laatste technologie: geïntegreerde sfeerverlichting met sensor, slimme en ruime opbergruimtes met zachte sluiting, kraantechnologie met temperatuurbegrenzer en verstelbare perlator voor waterefficiënt debiet (5 liter per minuut). De trendy Tonic II acrylbaden zijn een eye-catcher in je badkamer, van vrijstaand over inbouwmodel tot D-shape.

Zonder meer revolutionair is de AquaBlade®-spoeltechnologie. Daarmee gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze wc’s, zowel in comfort als design. Deze exclusieve en gepatenteerde technologie tekent voor een ongeëvenaard spoelresultaat, zelfs met een beperkt watervolume. Aan de basis ligt de innovatieve Microslot-technologie, met strategisch hoog gepositioneerde kanalen die een waterval creëren vanaf de toiletopening en twee sterke stralen die het spoelen meer kracht geven.

In tegenstelling tot bestaande moderne spoelsystemen – waar 20% van het oppervlak niet gespoeld wordt – garandeert AquaBlade® een integrale reiniging van het volledige oppervlak onder de fijne gleuf, ook aan de achterzijde. Het nieuwe spoelsysteem werkt ook heel stil. Het gladde, zacht golvende oppervlak zonder overhangende rand is ook hygiënischer en gemakkelijk te reinigen. AquaBlade® kan nog een troef uitspelen: geen spatten tijdens het spoelen, wat bacteriële kruisbesmetting beperkt. Binnenkort beschikbaar in verschillende collecties. Ontdek de werking op onze micro-site www.is-aquablade.com/belgium