HomeWie zijn wijPersCeraplan III is een bekroonde kranencollectie

CERAPLAN III: SLIMME & SPAARZAME KRAAN

IDEAL STANDARD WINT FELBEGEERDE iF PRODUCT DESIGN AWARD 2014

In München kreeg Ideal Standard een prestigieuze iF Product Design Award 2014 uitgereikt. De prijs gaat naar de nieuwe kranencollectie Ceraplan III die een opvallend design aan een innovatieve technologie koppelt.

Bekroond met iF Product Design Award

Maar liefst 3.249 inzendingen voor de jaarlijkse iF Product Design Award, maar het knappe ontwerp van de kranenreeks Ceraplan III viel meteen op. Al meer dan 60 jaar bekroont deze internationale award innovatief design dat op vele vlakken erboven uitsteekt. Alle bekroonde ontwerpen krijgen een plaats in de iF Design-tentoonstelling in Hamburg, in de HafenCity, het nieuwe mekka voor alle designliefhebbers.

Innovatieve technologie BlueStart

Ceraplan III koppelt dan ook een mooie look aan een vernuftige technologie: BlueStart. Zo opent de centrale stand van de greep over koud water in plaats van gemengd water, waardoor de warmwatervoorziening niet meteen aanslaat en je dus geen energie verspilt. Daarnaast tekent de ingebouwde ‘click’-cartouche voor waterbesparing tot 50%, zonder aan comfort in te boeten. Want door het mengen van lucht en water, verlies je geen debiet en verbruik je slecht 6 liter per minuut tot de lichte weerstand.
Ceraplan III is een complete kranencollectie: wastafel, fontein, bad en douche tot zelfs keuken.
Easy-Fix garandeert een gemakkelijke installatie, de temperatuurbegrenzer zorgt voor optimale veiligheid.

Adviesprijs voor slechts enkele modellen:

  • wastafelmengkraan Ceraplan III met BlueStart: 99 euro excl. btw
  • bad/douchemengkraan Ceraplan III: 140 euro excl. btw
  • keukenkraan Ceraplan III met hoge uitloop: 130 euro excl. btw