HomeWie zijn wijPersDea collectie

Fraaie functionaliteit

De Dea-porseleincollectie met mooi geproportioneerde en afgeronde vormen omvat zowel wastafels, opbouwkommen en een handenwasser als een wand-wc en -bidet. De opbouwkommen hebben een dunne boord en ogen daardoor heel verfijnd. Net als de wastafels worden ze geleverd met een witte keramische ‘waste cover’ die mooi opgaat in het geheel.

De wand-wc heeft verborgen bevestigingen en een superfijne zitting en deksel, wat een uiterst gesofisticeerde uitstraling geeft. Je gastentoilet kan je ook uitrusten met een fonteintje van 50 cm, gecombineerd met een handig meubel en spiegel met geïntegreerde led-verlichting.

Door de ruime keuze afmetingen van wastafels en meubels kan je de perfecte badkamer op maat samenstellen, of je nu weinig of veel ruimte hebt. Daarbij geven de zeven meubelkleuren je alle vrijheid tot expressie – van populaire witte hoogglanslak over neutrale tinten tot gedurfd blauw of olijfgroen. Er is ook een donkere houtkleur voor een klassiekere look. Het badkamermeubilair bestaat uit wastafelmeubels, hoge en halfhoge kolomkasten en een zijmeubel.

Een absolute blikvanger is het vrijstaande, ovale duobad. De elegante badkuip met afgeronde hoeken biedt een geborgen gevoel voor een heerlijk relaxmoment. Het bad is er in twee afmetingen. Mooi te combineren ook met de nieuwe vrijstaande badkraan Melange, met eenzelfde zacht, afgerond design.

Praktische info Dea
- De collectie Dea van Ideal Standard is in België verkrijgbaar vanaf april 2014.
- Voor richtprijzen, zie www.idealstandard.be en download vanaf eind januari de prijscatalogus 2014.