HomeWie zijn wijPersDe strakke Strada badkamercollectie bestaat uit porselein, meubels, kranen, douchebakken en baden.

IDEAL STANDARD LANCEERT EEN EXTENSIE VAN DE STRADA BADKAMERCOLLECTIE

Ontworpen voor hedendaags wonen

De renovatie van een badkamer kan een tijdrovende bezigheid zijn. Om je te helpen de juiste keuzes te maken, heeft Ideal Standard, toonaangevende leverancier van innovatieve en stijlvolle badkameroplossingen, de uitbreiding van haar succesvolle Strada collectie gelanceerd. Om het u gemakkelijker te maken bij het creëren van een moderne badkamer in de ruimte die u ter beschikking heeft. Zowel wastafels, baden, douches alsook kranen en bijpassende meubels vindt u terug in de Strada collectie voor een volledig aangeklede/samengestelde badkamer in éénzelfde stijl die staat voor modern, geometrisch design en dit in een uitmuntende kwaliteit.

Een elegante badkameroplossing

De Strada collectie neemt de stresserende ervaring in het ontwerpen of vernieuwen van een badkamer van het begin af aan en stroomlijnt ze. Ontworpen voor hedendaags wonen, geeft het modulaire Strada systeem u de flexibiliteit om badkamerelementen te selecteren die passen bij uw persoonlijke smaak en in uw beschikbare ruimte. Welke Strada producten u ook kiest, ze vullen elkaar steeds aan en creëren een mooie, lineaire estethiek.
De eenvoudige benadering van de Strada collectie zorgt ervoor dat u uw eigen architect wordt, opdat u vol vertrouwen uw badkamerbenodigdheden kan kiezen zonder u zorgen te hoeven maken of ze samen passen. Tevens is de collectie zo ontworpen dat ze ook makkelijk kan geïntegreerd worden bij andere Ideal Standard reeksen en geven u dus de volledig vrijheid de perfecte badkamer te creëren.

De complete badkameroplossing

De Strada collectie, gecreëerd door het Duitse bekroonde ontwerpbureau ARTEFAKT, bestaat uit porselein, bad- en douche units, spiegels, kranen en een ruime keuze in meubels, allemaal ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn. De hoogtepunten van de collectie :
Strada baden hebben brede boorden die mooie strakke lijnen combineren met ruimte om badproducten op te plaatsen
Strada kranen, genomineerd met een IF-Award, hebben een innovatieve aerator die kan gericht worden zodat u kan aanpassen waar de straal valt, afhankelijk van de vorm en afmeting van uw wastafel. De aerator vermindert eveneens het waterverbruik, zonder comfort of waterdruk te moeten verliezen.
Alle Strada meubels zijn voorzien met een soft close system en verkrijgbaar in witte of grijze hoogglanslak. De allernieuwste Strada meubels voor 2013 zijn eveneens verkrijgbaar in taupe en bamboe hoogglanslak.
Strada douchebakken : de vlakke douchebakken in acryl zijn afgewerkt met een inox afdekplaat voor de lediging.
Strada porselein : hoekige of ronde opbouwkommen, enkele of dubbele wastafels zijn gemaakt uit hoogwaardige en duurzame porselein.