HomeWie zijn wijPersArchimodule, modulaire inbouwtechnologie

ArchiModule van Ideal Standard: modulaire inbouwtechnologie biedt een totale vrijheid op vlak van installatie

Via een configurator op de recent vernieuwde website Idealstandard.be kan u van uit uw zetel alle mogelijke combinaties uitproberen

Vorig jaar lanceerde Ideal Standard, toonaangevend leverancier van badkameroplossingen, de collectie ArchiModule: het kraansysteem voor wie op zoek is naar stijlvolle, gesofisticeerde en intelligente elementen die uw eigen persoonlijke stijl weergeven. Vandaag kan men via de ArchiModule configurator op de recent vernieuwde website www.idealstandard.be met deze modulaire inbouwtechnologie een eigen virtuele badkamer samenstellen met kranen voor douche, bad en wastafel. De technologie biedt een totale vrijheid op vlak van installatie om zo de badkamer van uw dromen te kunnen realiseren binnen de ArchiModule collectie.

ArchiModule, gecreëerd door gelauwerd designhuis Artefakt, bestaat uit verschillende modules waarmee elke combinatie gerealiseerd kan worden. U krijgt hiermee de vrijheid om de installatie van kranen en douchecombinaties volledig op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen. Zowel voor douche, bad als wastafel biedt ArchiModule een oplossing, met keuze tussen thermostatische kranen of mengkranen. ArchiModule is bovendien makkelijk te installeren en schept op die manier een pure en strakke look in de badkamer.
"In de huidige maatschappij evolueren stijlen voortdurend. Het is dan ook een behoorlijke uitdaging om bij te blijven. De traditionele badkamerelementen lieten niet altijd veel flexibiliteit toe: er waren altijd specifieke vereisten voor installatie en plaatsing. Voor ons was het dan ook belangrijk om nieuwe elementen te creëren die uitdrukken hoeveel waarde Ideal Standard hecht aan een moderne stijl die niet inboet aan functionaliteit. ArchiModule biedt gebruikers net die complete vrijheid, zodat ze kunnen spelen met het ontwerp van hun badkamer en die naar eigen smaak kunnen inrichten. Zo weerspiegelt hun badkamer hun steeds evoluerende persoonlijke stijl", vertelt Achim Pohl, designer bij Artefakt.
Via de speciaal ontworpen webpagina op de Belgische website www.archimodule.idealstandard.be kan u alle combinaties uitproberen en meteen uw persoonlijke en unieke badkamerstijl kiezen om zo de combinaties in zijn geheel te kunnen bekijken.
Na het samenstellen van de ideale badkamer is er een kant-en-klaar document beschikbaar met alle technische details over de gekozen opstelling. Met dit document kan u naar de groothandel of installateur stappen. Een creatieve en snelle oplossing, zowel voor de gebruiker, de verdeler als de installateur.
Probeer verschillende combinaties uit met de configurator www.archimodule.idealstandard.be of bekijk de ARCHIMODULE film voor nog meer inspiratie op de site www.idealstandard.be