HomeInspiratieRuimtes voor ieders behoefteKleine ruimtes

De inloop douche

Bespaar aan ruimte en kies eerder voor een inloop douche dan een bad. De glazen panelen van Synergy stroomlijnen de ruimte en bieden tegelijkertijd voldoende ruimte om vrij te bewegen tijdens het douchen.

Kies voor kleur

Wit is de traditionele kleur voor het creëren van een ruimtelijk gevoel, maar kleur kan warmte toevoegen. Warme badkamer- kleuren zijn de trend en terug te vinden in het brede gamma meubelafwerkingen van onze collecties. Hout of hoogglanslak zorgen voor diepte wanneer ze worden gecombineerd met witte keramiek.

Een vergeten hoekje

In compacte badkamers kan je best ook de hoeken optimaal benutten. Kies een hoekdouche, hoekwastafel met hoekmeubel of zelfs een hoek-WC om meer beschikbare plaats vrij te hebben.
De collectie Connect Space werd speciaal hiervoor ontworpen.

Slim opbergen

Hou je badkamer netjes opgeruimd door voor elk potje en flesje een plaatsje te voorzien. Strakke vanity meubels bergen al je spulletjes op en creëren een ruimtelijk gevoel.

Compacte oplossingen

Voor de krappe ruimtes kies je best voor de Connect Space die speciaal ontworpen is voor kleinere ruimtes. Compact én knappe functionele WC’s, wastafels, baden, baden met douchezone en meubels kunnen gecombineerd worden om je ruimte optimaal te benutten, door een badkamer te creëren die rondom jou werkt.