HomeInspiratieRuimtes voor ieders behoefteGezinsruimte
Kindvriendelijke badkamer

Geen scherpe kantjes

Scherpe hoeken zijn niet veilig voor de kleintjes. Een afgerond design vermijdt dat ze zich pijnlijk stoten. Connect wastafels zijn modern klassiek, voor een stijlvolle en toch kindvriendelijke badkamer

Creatief opruimen

Creatief opruimen

Een familiebadkamer wordt vaak volgestouwd met spulletjes die men liever verborgen houdt. Ideal Standard badkamermeubelen, van handige opberglades tot spiegelkasten, bieden de ideale oplossing hiervoor.

Badkamer ontwerp

Hou het veilig

Er bestaan genoeg geschikte producten om van je badkamer een veilige haven te maken. Zoek die elementen uit die belangrijk zijn voor jouw familie. Kranen met cool body technologie en thermostatische kranen helpen verbranding te voorkomen. Opbergmeubeltjes hangen best hoog genoeg, buiten bereik van gretige kinderhandjes.

Badkamer onderhoud

Makkelijk in onderhoud

Familie + badkamer = vaak poetsen ? Maar wie wil zijn kostbare tijd verspillen met poetsen ? Ideal Standard biedt een antwoord met IdealPlus, een extra beschermlaag op het porselein die waterdruppels laat afglijden zonder kalksporen achter te laten. Daarenboven zijn onze rimless WC’s en de WC’s uitgerust met de revolutionaire spoeltechnologie Aquablade® ook supermakkelijk in onderhoud.